Kémény építés menete

A kémény építés menete eltérő lehet a különböző kémény típusók esetén. A kémények több szempont szerint is csoportosíthatóak kezdve a kéményre csatlakoztatott tüzelőrendszerek típusától egészen ezek számáig. Mivel most a kémény építés folyamatával szeretnénk tüzetesebben megismerkedni, ezért a kéményeket építési anyaguk és elemik szerint fogjuk csoportosítani, vagyis azt nézzük meg, hogyan zajlik egy falazott kémény, egy előregyártott kémény, valamint egy szerelt kémény építésének menete, ha Ön a Szeged Kandalló szakembereire bízze ezt a feladatot.

Bővebben

Kandalló építés menete

A kandalló építés folyamata eltérően nézhet ki attól függően, hogy egy tejesen egyedileg építtet kandalló, vagy egy előgyártott kandalló tűztér beépítéséről van szó. Egy teljesen egyedi kandalló esetében magának a tűztérnek a kialakítása is egyedileg, felfalazással történik. Ez persze valamivel idő és költség igényesebb, ezért a legtöbben nem ezt, hanem az előgyártott kandalló tűzterek beépítésének módját választják. Most az fogjuk végig venni, hogy mik is a kandalló építés lépései egy ilyen esetben, ha Ön a Szeged Kandalló mellett dönt.

Bővebben

Szeged Kandalló

szeged kandalló

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy napjainkban a kandallók és kályhák újfent reneszánszukat élik, hiszen egyre többen döntenek úgy, hogy a gázzal működő tüzelőberendezésüket lecserélik egy szilárd tüzelésű rendszerre. Egy kandalló, vagy éppen egy kályha persze nem csak a fűtési szezon kiadásainak csökkentésére lehet kiváló, hiszen a lakás hangulatát is könnyen egyedivé és különlegessé varázsolhatják.
Ha Ön Szegeden, vagy környékén él és szeretné otthonába becsempészni a tűz igéző látványát, vagy úgy gondolja otthona fűtését egy szilárd tüzelésű rendszerre bízná, akkor vegye fel a kapcsolatot a Szeged Kandalló szakembereivel.


Ha egy új kandalló, vagy kályha beépítéséhez otthona kéményrendszere nem rendelkezne megfelelő paraméterekkel, akkor sem kell lemondania vágyairól. A Szeged Kandalló a kémény felújításában, kibővítésében, vagy egy új kémény építésében is a segítségére lehet.


Szeged Kandalló - Nem játszunk a tűzzel!

Vissza