Partnerünk


kandallo webaruhaz logo

Facebook

A hatékony tüzelés titka

A mind energia, mind költség szempontból hatékony fűtésnek az egyik alapja a megfelelő minőségű tűzifa. De mik is azon ismérvek és paraméterek, melyekkel a megfelelő tűzifának rendelkeznie kell?

Bővebben

Mik azok a falazott kandallók?

Hazánkban is egyre több otthonban lehet, úgynevezett falazott kandallókkal találkozni, bár ez ettől függetlenül még korántsem nevezhető trendnek. De mielőtt kitérnénk arra, hogy miért nem söpört végig "divathullámként" hazánkban a falazott kandallók építése, nézzük azt, hogy mik is egy ilyen berendezés előnyei.

Bővebben

Cserépkályha helyett inkább kandalló

A fűtési szezon közeledtével évről-évre egyre többen döntenek úgy, hogy korábbi gázzal üzemeltethető rendszerüket lecserélik egy szilárd tüzelésűre. Ilyenkor sokakban felmerül a kérdés, hogy egy kandalló vagy esetleg egy cserépkályha mellett tegyék-e le voksukat.

Bővebben

Mikor lehet előnyös egy szerelt kémény telepítése?

Egyre többször találkozunk olyan problémával, hogy egy újonnan beépítendő tüzelőberendezés üzemeltetésére a meglévő kémény alkalmatlan, mert vagy a belső szigetelés, vagy a kémény keresztmetszete, esetleg a füstelvező rendszer állapota nem fele meg az előírásoknak.

Bővebben