Partnerünk


kandallo webaruhaz logo

Facebook

Schiedel kémények

A Schiedel kémények olyan előgyártott elemekből álló kémény rendszerek, melyeknek köszönhetően a kémény építés gyors és költséghatékony. Azonban a Schiedel kémények ennél több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.


Schiedel bevezetoA kéményben található kerámiacső sima felületének és formai kialakításának köszönhetően tökéletes huzatosság érhető el a kéményben. A füstelvezetés minden esetben biztonságos, melyet a szigetelőanyag minősége és annak pontos méretezése is garantál. A tüzelőrendszer akkor is energiatakarékosan üzemeltethető, ha a füstgáz-hőmérséklete alacsony. A Schiedel kémények nem csak maximálisan füsttömörek, tehát falukon sem az égésgázok, sem a levegő nem juthat át, hanem még tűzállóak is. A samott csövek akár az 1000 °C-os hőnek is ellenállnak. Egyes kazán típusokban kondenzátum keletkezhet, mely könnyen károsíthatja a kémény szerkezetet. A Schiedel kémények azonban kiválóan ellenállnak a nedvességnek és a hátsó szellőzésű rendszernek köszönhetően a kémény száraz marad. Persze egy kéményben nem csak a víz, hanem a tüzelőanyag égése során felszabaduló savak is könnyen kárt tehetnek.

A Schiedel kémények kerámiacsöve azonban ellenáll ezen maró anyagoknak is. Mivel ilyen ellenállóak és az égés során felszabaduló gázok nem tesznek kárt a füstcsövekben, ezért ezen kémények bármilyen tüzelőberendezéshez használhatóak.


Schiedel kémény kínálatunk


Ha további információt szeretne Schiedel kémény kínálatunkról, akkor keressen minket elérhetőségeinken.

Vissza